Herfststage 2023

Ben je een talentvolle voetballer tussen de 7 en 11 jaar oud en wil je je balbehandeling naar een hoger niveau tillen? Onze herfststage is speciaal ontworpen om jonge spelers te helpen hun vaardigheden te verbeteren, met de nadruk op balbeheersing en techniek. Waarom onze stages?
  • Techniek is de basis: Onze stages plaatsten balbeheersing centraal in het opleidingsprogramma. We geloven dat een sterke balbehandeling de basis is voor succes op het voetbalveld, en we werken intensief met spelers om hun dribbel-, schiet- en passeervaardigheden te verbeteren.
  •  Op maat van jonge spelers: We begrijpen dat jonge spelers specifieke begeleiding nodig hebben. Daarom richten we ons op kinderen tussen 7 en 11 jaar oud, met aangepaste trainingen en oefeningen die geschikt zijn voor hun leeftijd en niveau.
  • Professionele Coaches: Onze gekwalificeerde coaches hebben ervaring in het trainen van jonge talenten. Ze zullen je begeleiden, motiveren en helpen bij het ontwikkelen van je voetbalvaardigheden.
Voor wie?
 
Onze trainingen zijn niet geschikt voor elke speler. Net zoals tijdens onze wekelijkse voetbalschooltrainingen verwachten we veel focus en doorzettingsvermogen van onze spelers. Blijf je bij je club soms wat op je honger zitten en heb je het gevoel dat je niet genoeg bijleert? Of speel je al op IP of elite niveau? Wil je elke training beter worden en ben je gemotiveerd om hard te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en zorgen wij ervoor dat je een betere speler wordt!
Flyer voor voetbal herfststage 2023

Datum en Locatie:

Onze voetbalstage wordt gehouden op 2/11 en 3/11 op Sportcentrum Den Dijk, Dijkstraat 1, 3250 Haacht. We bieden flexibele inschrijvingsopties, dus je kunt kiezen uit 2 of 1 dag deelnemen, afhankelijk van je schema. Opvang wordt voorzien vanaf 9u tot en met 16u.

Schrijf je snel in via onderstaand formulier, de plaatsjes zijn beperkt!