Voetbalschool

EXTRA TRAININGEN

De FootSkills Voetbalacademy organiseert buiten voetbalstages ook wekelijkse technische voetbaltrainingen ter aanvulling van de trainingen op de club. Ook dit seizoen zullen we verder werken op het verbeteren van de algemene en functionele basistechnieken van onze spelers. Steeds in kleine groepen zodat we de spelers individueel kunnen helpen waar nodig. Met veel trots hebben we eind vorig seizoen de vooruitgang bij onze spelers kunnen vaststellen, het sterkt ons in de overtuiging dat onze aanpak werkt en de talrijke opkomst naar onze trainingen en kampen toont aan dat de spelers er veel plezier uithalen.

Meer info over ons doel en visie vind je hier.

Wij bieden trainingen aan:

  • waarbij we streven naar 1000 balcontacten per training
  • zonder lange wachtrijen zijn 
  • waar algemene basistechniek en balbehandeling verbeterd wordt
  • waar het individu centraal staat
  • waar spelers creatieve oplossingen leren bedenken
  • waar de focus bij alle oefenvormen ligt op tweevoetigheid

WANNEER?

De trainingen gaan door op maandag van 18u tot 19u30 op het kunstgrasplein aan de sporthal van Keerbergen, Putsebaan 103

VOOR WIE?

We verwachten veel focus en doorzettingsvermogen van onze spelers. De wil om beter te worden moet bij de spelers aanwezig zijn. Spelers die naar ons komen om te spelen en gek te doen met vriendjes zitten bij ons niet op hun plaats.

Krijgt je kind niet voldoende uitdaging op de trainingen bij de club of vindt het dat het niet genoeg bijleert? Kom dan gerust eens langs voor een testtraining.

PRIJS

 • Prijs voor 10 trainingen is 120€
 • Eenmalige training 15€
 • Korting voor onze voetbalstages

Let wel, de beurten zijn enkel geldig in het lopende seizoen en kunnen ook niet overgedragen worden naar het volgende seizoen of stages.

KLEDIJ

Er is geen verplichte trainingsoutfit tijdens onze trainingen. Spelers die echter geinteresseerd zijn in een FootSkills outfit kunnen een kledingpakketje met cataloguswaarde van 40€ (Nike shirt, short en kousen) kopen voor 30€.

Ook een volledige training of regenjas van de Nike Academy 23 collectie kan apart aangekocht. Bovenstukken worden steeds voorzien van een FootSkills logo.

RESERVATIES

We vragen om ten laatste 3 dagen op voorhand je aanwezigheid te bevestigen voor de training via [email protected] of via de Whatsapp groep. Reden hiervoor is dat we ons tijdig kunnen organiseren op basis van het aantal reservaties zodat we een kwalitatieve training kunnen garanderen.

Het annuleren van een training dient minstens 24 uur op voorhand te gebeuren zodat we nog de tijd hebben om de vrijgekomen plaats aan een andere speler de kans te geven en het aantal voorziene trainers aan te passen aan het aantal kinderen.

INSCHRIJVINGEN

Is je zoon of dochter een gemotiveerde speler die zijn/haar voetbalskills wil verbeteren? Schrijf je dan zeker in via onderstaand formulier: