Visie

DOEL

FootSkills vzw is een onafhankelijke, gespecialiseerde voetbalschool uit Keerbergen die voetbal techniektrainingen geeft aan spelers tussen 6 en 11 jaar. Ons doel is de algemene techniek te verbeteren van spelers van alle niveaus door een individuele begeleiding van elke speler.

VISIE

Veel clubs hebben moeite met het vinden van voldoende trainers die zich willen engageren voor de jongste spelers. Vaak resulteert dit in grote spelersaantallen per trainer waardoor het niet mogelijk is om voldoende aandacht te geven aan de individuele noden van elke speler. Bij FootSkills werken we altijd in kleine groepen met gediplomeerde trainers waardoor we elk kind de nodige aandacht kunnen geven die het verdient. Onder het motto “Techniek is de basis” spenderen we veel tijd aan oefenvormen die focussen op het inoefenen en automatiseren van basis voetbalvaardigheden zoals balaanname, passeertechnieken en kapbewegingen, maar ook zaken als pas- en traptechniek, afwerking en coördinatie komen vaak aan bod.

Wij bieden trainingen aan:

  • waar elk kind meer dan 1000 balcontacten per training heeft
  • waar geen lange wachtrijen zijn ( geen filetrainingen)
  • waar algemene basistechniek en balbehandeling verbeterd wordt
  • waar het individu centraal staat
  • waar spelers creatieve oplossingen leren bedenken
  • waar de focus bij alle oefenvormen ligt op tweevoetigheid

Kortom, trainingen die spelers beter maken waardoor ze meer plezier zullen beleven in het voetbal, meer rust in hun spel zullen kunnen brengen en hun zelfvertrouwen een enorme boost zal krijgen.