Voetbalstages

Ook in de schoolvakanties bieden we spelertjes van 7 tot 11 jaar de mogelijkheid om nieuwe technieken aan te leren. Gediplomeerde trainers laten spelertjes die voor het eerst deelnemen kennis maken met een ruim gamma aan voetbaltechnieken die bij hun club vaak minder aan bod komen. Voor spelers die de basis reeds onder de knie hebben of onze wekelijkse trainingen van de voetbalschool volgen, wordt meer nadruk gelegd op snelheid van uitvoering en uitvoering onder druk. We werken steeds volgens dezelfde principes met gediplomeerde, ervaren trainers.

Praktisch

Onze stages duren 3 of 4 dagen, telkens met 4 uur training per dag. We beginnen steeds om 10u en trainen tot 12u. ‘s Middags voorzien we na de lunchpauze een leuke activiteit. In de namiddag staat dan een tweede training op het programma van 13u tot 15u. Na elk uur training is er een korte drinkpauze waarin de kinderen ook een kleine, gezonde snack kunnen eten. Er wordt opvang voorzien van 9u15 tot 16u.

Veel kinderen zijn vandaag de dag gevoelig aan bepaalde voedselsoorten waardoor het moeilijk is om voor iedereen wat lekkers te voorzien. Omdat wij ons ook liever op enkel het sportieve concentreren, wordt er geen warm eten voorzien en dienen de kinderen zelf hun middagmaal te voorzien. Drinken wordt door ons voorzien zowel ‘smiddags als tijdens de drinkpauzes. De kinderen krijgen ‘s middags ook een gezonde snack in de vorm van fruit of groenten. Ook een versnapering tijdens de drinkpauzes wordt door ons voorzien.

Locaties

Onze indoorstages zullen voornamelijk doorgaan in de sporthal van de Campus Atheneum Keerbergen, ingang Nachtegalendreef.
De lente- en zomerstages zullen steeds buiten plaatsvinden. Hiervoor zoeken we steeds de beste accomodatie in de buurt zoals het nieuwe sportcomplex in Betekom.

Prijs

1 dag : 40€
2 dagen : 75€
3 dagen : 110€
4 dagen : 140€

Elke deelnemer ontvangt een diploma en een leuk voetbalgadget.

Reservaties

Na je inschrijving ontvang je een mail met meer informatie en een betalingsverzoek. We vragen om ten laatste 2 weken op voorhand je aanwezigheid te bevestigen door middel van overschrijving op het rekeningnummer van FootSkills vzw. Zonder overschrijving is je inschrijving niet compleet en kunnen we niet garanderen dat je zoon/dochter kan deelnemen.

Het annuleren van een deelname kan kosteloos tot 2 weken op voorhand. Bij het annuleren binnen die 2 weken zal de helft van het inschrijvingsgeld worden teruggestort, de andere helft zal worden gebruikt om de kosten van de accommodatie en gereserveerde trainers te betalen.