Kerststage 2022

Is je zoon of dochter zot van voetbal en ben je op zoek naar een leuke en leerrijke voetbalstage in de buurt? Schrijf je dan zeker in via onderstaand formulier. Voor de meer praktische zaken klik je best door naar de voetbalstages pagina.

De reacties op onze vorige kampen waren steeds zeer positief. We krijgen vaak te horen dat de jongens veel hebben bijgeleerd en dat ze het superleuk vonden. Door de opbouwende aard van onze trainigen leren we de eerste dag een aantal basisvaardigheden aan.  De komende dagen bouwen we hierop verder en komen nieuwe skills aan bod die bij hun voetbalclub vaak weinig aandacht krijgen.

Alle trainingen worden gegeven in kleine groepjes zodat elke speler de nodige aandacht krijgt die het verdient. Geen lange wachtrijen waar kinderen veel stilstaan, maar gerichte trainingen met veel actieve leermomenten die elke speler stimuleren om het beste te geven van zichzelf.

De stage zal doorgaan op dinsdag 27 en woensdag 28 december , telkens van 10u tot 15u30. We bieden 2 trainingsmomenten aan van 2u, opvang is mogelijk van 9u tot 16u.

Onze vorige kampen waren steeds snel uitverkocht! Wees er dus snel bij om je in te schrijven via onderstaand formulier.